Skladem
Italské plněné těstoviny kroužkovitého "prstencovitého" tvaru pocházející z oblasti Bologna. Tortelinni plněné telecím masem jsou méně obvyklou, přesto velmi chutnou, variací této oblíbené pasty. K výrobě jsou použity kvalitní suroviny včetně čerstvých vajec od lokálního farmáře a italské semolinové mouky.
Jak říká Wikipedie: Tortellini se obvykle servírují v polévce (tortellini in brodo), nebo netradičně se smetanovou omáčkou.
Připravil "Pasta maestro" restaurace U Prince, Praha.
Vždy čerstvé :: Těstoviny objednávejte 2 dny předem.
Tortellini si můžete vyzvednout osobně na Staroměstském náměstí, nebo využít rozvoz těstovin po Praze a Středních Čechách.
Alergeny: (1) obiloviny obsahující lepek, (3) vejce
Těstoviny jsou určeny k okamžité spotřebě.
Při skladování do 4°C je trvanlivost 4 dny.