Skladem
Italské těstoviny ve tvaru podlouhlých a tlustých nudlí. K výrobě jsou použity kvalitní suroviny včetně čerstvých vajec od lokálního farmáře a italské semolinové mouky.
Jak říká Wikipedie: se podávají s různými omáčkami, tradičně především s omáčkou boloňskou. Čerstvé tagliatelle mívají porézní hrubou strukturu, jsou proto ideální k použití s hustými omáčkami (z hovězího, telecího, vepřového, někdy i z králíka).
Připravil "Pasta maestro" restaurace U Prince, Praha.
Vždy čerstvé :: Těstoviny objednávejte 2 dny předem.
Tagliatelle si můžete vyzvednout osobně na Staroměstském náměstí, nebo využít rozvoz těstovin po Praze a Středních Čechách.
Alergeny: (1) obiloviny obsahující lepek, (3) vejce
Těstoviny jsou určeny k okamžité spotřebě.
Při skladování do 4°C je trvanlivost 4 dny.